Служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван ДемерджиевИван Демерджиев е

...
Служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван ДемерджиевИван Демерджиев е
Коментари Харесай

Иван Демерджиев в Перник: Ние служим на държавата, а не работим за нея, това започва да се оценява от хората и обществото като цяло

Служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година участва на годишния доклад за работата на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) в Перник, заяви районния представител на полицията Венцислав Алексов.

" Вие и всички останали чиновници на Министерство на вътрешните работи показахте, че поемате задания там, където никой не се наема; че можете да се организирате и да действате доста бързо; че не сте изгубили рефлексите и навиците, които изисква от вас службата ", сподели министър Демерджиев, представен в прессъобщение на полицията.

" За разлика от доста хора, ние служим на страната, а не работим за нея. Това стартира да се прави оценка от хората и от обществото като цяло ", съобщи той.

Министърът открои положителните резултати в работата на пернишката дирекция, наблягайки положителното ѝ взаимоотношение с останалите структури от правоохранителната система на локално и национално равнище.

Директорът на ОДМВР - Перник старши комисар Павел Млеканов показал доклада за активността на институцията за миналата година пред състава ѝ, осведомят още от полицията.

В доклада за работата на ОДМВР - Перник са изнесени данни, съгласно които през миналата година на територията на региона са регистрирани 1474 закононарушения. От тях 1358 са престъпни, а 116 стопански. Броят на разкритите действие е бил 738, което в процентно съответствие се равнява на 53,12%. Налице е и повишение на разкриваемостта на закононарушенията с към три пункта.

През 2022 година с максимален условен дял от са кражбите (444). Разкриваемостта им също се е нараснала с 2% спрямо 2021 година

От годишния доклад на полицията в миньорския град оказва се и че през миналата година на територията на района са регистрирани 600 пътни случая или с 66 повече за същия интервал на 2021 година

От ОДМВР показаха на срещата, обвързвана с годишния им доклад, че повишението на успеваемостта при контрола и организацията на придвижването по пътищата е непрекъсната тяхна задача, която ще бъде прилагана за попречване на пътния травматизъм.

В събитието участваха също заместник-министърът на вътрешните работи Емил Ганчев, регионалният шеф на Перник Людмил Веселинов, кметът на общината Станислав Владимиров, представители на институции и административни подразделения, инфомират от полицията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР